KIMPPAVARSAT 2011

Tämän kevään kimppahevonen on valittu. Valinta kohdistui suvullisesti yllättäen orivarsaan ZERO KEMP (Victory Cruise – Conchita Bi)

Varsa oli kuitenkin niin valmentajan, kuin varsan opettajienkin mielestä niin vakuuttava yksilö että epäilyksille ei jäänyt sijaa.

Valmentaja Markku Nieminen:

Zero Kemp on minulle hyvin tutun Day Cruisen täysveli. Zero on kuitenkin kaikilta näkyviltä ominaisuuksiltaan veljeään huomattavasti parempi: Kooltaan Zero on varmastikin 5cm Day Cruise isompi. Tämän pitäisi tuntua kapasiteetissä. Myös liikkeiltään vakuuttava Zero on mallikelpoinen. Kun vielä hinta jää varsin kohtuulliseksi, niin tätä varsaa voin todella suositella!

 

Martti Ala-Seppälä, Kemppitalli Oy: 

Zero Kemp on yksilönä emänsä selkeästi paras varsa. Opetettaessa ori teki kaiken oikein, ja ravityyli sekä oriin asenne antavat suuret mahdollisuudet tulevalle kilpahevosen uralle! Oriin suvussa on molemmilla puolilla maailman yksi arvostetuimmista tammoista LADY ANN REED. Tämän tamman kertaaminen sukutaulussa on ennenkin tuonut hienoja tuloksia. Kun nyt syntynyt yksilö muistuttaa paljon monia Lady Ann Reedistä periytyneitä huippuhevosia, niin tulevaisuutta on mielenkiintoista seurata.

 

Zero Kemp myydään 12 osuudessa. Kukin osuus maksaa 1.000€ + alv 23% = 1.230€. Kuukausittaiseksi hoitomaksuksi tulee n 100€/kk osuutta kohti. Lopullisesti kuukausimaksusta päättävät uudet omistajat. Kuukausimaksut alkavat syyskuussa 2011 oriin siirtyessä Markku Niemiselle.

  

Ilmoittautumiset/tiedustelut: Kemppitalli Oy / Martti Ala-Seppälä 0500 841 484 martti.ala-seppala@kemppitalli.fi tai Markku Nieminen 0400 635 892.

 

Bookmark and Share
powered by eMedia