CITATION LINDY

Cantab Hall 10,9 - Benedicta Jet 14,0, Donerail 11,2

Suku- ja kilpailutiedot

Katso video YouTubesta


CITATION LINDY 11,1(3)

Cantab Hallin voitokkain poika Euroopassa

Cantab Hall on noussut nopeasti USA:n isäoritilastojen ehdottomalle huipulle. USA:ssa ja Euroopassa on jo useita Cantab Hallin poikia siitoksessa. Kaikista Euroopassa vaikuttavista Cantab Hallin pojista kuitenkin Citation Lindy on eniten ansainnut ja menestyksekkäin. Cantab Hallin poikien kova kysyntä siitokseen perustuu paitsi oriin jälkeläisiinsä jättämiin ravilahjoihin, myös selvästi periytyvään hienoon rakenteeseen ja hyvään kokoon. Kun nämä ominaisuudet vielä yhdistyvät Cantab Hallin periyttämään kevyeen ja urheilulliseen runkoon on selvä, että modernit kasvattajat näkevät mielellään Cantab Hallin poikia siitoksessa. Cantab Hallin siitosoripoikien ensimmäiset varsat syntyivät vuonna 2011. Citation Lindy on siis isänsä ensimmäisiä poikia siitoksessa.

Kerrankin suomalaisella kasvattajalla on mahdollisuus käyttää siitoksessa moderneimman mahdollisen huippusuvun poikaa heti uran alussa.

Radoilla Citation Lindy oli erittäin nopea ja varhaiskypsä. Heti 2-vuotiskesällä ori esitti hienoja lahjoja, ja se olikin suurin suosikki karsittaessa paikkoja Haughton Memorialin finaaliin. Karsinnassa Citation Lindy kohtasi vielä tuntemattoman Muscle Hillin, jonka rinnalle Citation Lindy juuttui. Kuolemanpaikalta karsinnan voittoon ei ollut asiaa, mutta finaalipaikka tuli reilulla erolla seuraaviin. Finaalissa, tuleva supertähti, Muscle Hill oli jo niukka suosikki. Se pääsikin sisemmältä lähtöradalta keulaan ennen Citation Lindyä, joka juuttui jälleen Muscle Hillin ulkopuolelle kuolemanpaikalle. Muscle Hill voitti helposti, ja johtohevosen takana hyvän juoksun saanut Symphonic Hanover seurasi niukaksi kakkoseksi ennen urheaa Citation Lindyä. Koko Haughton Memorialin kärkikolmikko on nyt siitoksessa – Muscle Hill USA:ssa, Symphonic Hanover Ruotsissa ja Citation Lindy Suomessa.

Urallaan Citation Lindy starttasi 29 kertaa totosijoin 6–3–5 voittosumman ollessa 326 584 dollaria. Paras voittoaika oli tuhannen metrin radalla juostu 11,3.

Poikkeuksellisen hieno yksilö Citation Lindy on 163 cm korkea, kevyt ja atleettinen ori. Suomen orinäyttelyissä ei, sen vanhassa muodossa, esitetty yhtään oriitta, joka olisi saanut Citation Lindyn vertaiset arvostelut. Voidaankin perustellusti sanoa, että Citation Lindy on niin jaloiltaan, liikkeiltään, kuin rungoltaankin erittäin lähellä ihannehevosta.

Kovan uran jälkeen Citation Lindy oli edelleen täysin terve jaloiltaan, mikä korostaa oriin hyvää rakennetta ja hienoja liikkeitä.

Nuori tamma on jättänyt jo seuraavat varsat:

- Citation Lindy 11,1
- Westside Lindy 11,4
- Jetn Lindy 11,8
- Benediction Lindy 12,6

Mainittakoon, että kuusi ensimmäistä varsaa on viidestä eri isäoriista. Varmaa periyttämistä isäoriista riippumatta! Citation Lindyn emänisä on yksi aikamme parhaista – Donerail.

Huippu isä – hieno emä Cantab Hall on yksi maailman parhaista ravinopeuden periyttäjistä. Suvultaan ori on parasta mitä on olemassa. Emä Benedicta Jet oli hyvä kilpahevonen. Tamma ravasi 2-vuotiaana voittoajan 14,0 ja ansaitsi lähes 100 000 dollaria. Siitoksessa tulokset ovat myös hyviä.


VARAUSMAKSU:
250 euroa (sis.alv) + ell. kulut
VARSAMAKSU:
1.800 euroa (sis. alv)

- 25% ALENNUS

= 1350 (sis alv)
10 pv ikäisestä varsasta

VARAUKSET:
Kivisaaren oriasema
www.kivisaarenoriasema.com
Kai Korte 040 9308 055
Seija Korte 040 7598 895

MYÖS: Kemppitalli Oy
kemppitalli@kemppitalli.fi
www.kemppitalli.fi
Martti Ala-Seppälä 0500 841 484
martti.ala-seppala@kemppitalli.fi

Bookmark and Share
powered by eMedia