Muscles Yankee 09,9 - Yankee Blondie 12,8,
American Winner 10,0

Suku- ja kilpailutiedot (pdf) 


DIESEL DON 09,9

Ensimmäinen 3-vuotisikäluokka 2011

Diesel Donin ensimmäinen ikäluokka kilpaili 3-vuotiaana 2011.Iso varsalauma tuli starttiin hyvin,sillä lähes 50% Donin 3-vuotiasta starttasi. Se on poikkeuksellisen kova prosentti isosta ikäluokasta Pohjoismaissa.

Rahaa Donin varsat keräsivät yli 200 000 euroa vuoden 2012 alkuun mennessä. Myös tämä on kovimpia tuloksia, mitä ensimmäisen ikäluokan ori on Suomessaviime vuosina saavuttanut. Varsoja rekisteröitiin paljon, mutta ikäluokassa on hyvä taso ja korkea starttiprosentti.

Kriterium-finaaliin varsoja pääsi kaksi: finaalissa hienosti kolmanneksi sijoittunut Don Factor sekä Solvallassakin voitokkaasti esiintynyt Xman Kemp. Diesel Donin varsat olivatkin edustettuina jokseenkin kaikissa ikäluokan suurimmissa kilpailuissa.

Diesel Donin esikoisikäluokasta rekisteröitiin Ruotsiin yhdeksän varsaa. Näistä seitsemän starttasi ja kaikki startanneet ravasivat täyden matkan voltista alle 19-tuloksen. Solvallan voittajankehääntiensä löysi kaksi Diesel Donin poikaa.

Maailman paras suku

Diesel Don oli itse erittäin hyvä 2-vuotias ja 3-vuotiaana ori alitti 10,0-haamurajan. Diesel Donin poikkeuksellinen suku on kuitenkin vielä kilpailu-uraakin vakuuttavampi. Isä Muscles Yankee on 2000-luvun paras siitosori maailmassa.

Peräti kolme perättäistä The Hambletonianin voittajaa ja useita isäoritilastojen kärkipaikkoja tuottanut ori on vielä vanhempanakin ravimaailman paras. Diesel Donin emä oli hyvä jo Donin aloittaessa uraansa. Olihan se ME-oriin, useamman siitosoriin ja haamumailerin sisko. Kuitenkin Muscle Hill, Donin täysveli nosti suvun arvostuksen vielä uudelle tasolle. Muscle Hill voitti kaikki uransa startit debyyttiään lukuun ottamatta, sivusi ME:tä ja voitti siinä sivussa jokseenkin kaikki mahdolliset suurkilpailut. Monen mielestä Muscle Hill onkin kaikkien aikojen paras ravihevonen. Ei ole ihme, että Muscle Hill on nyt USA:n kallein siitosori 30 000 dollarin varsamaksullaan. Muscle Hillin astutuskirja on aina ollut täynnä ja varsoista odotetaan ennätyshintoja syksyn huutokaupoissa.

Diesel Donin emänisä American Winner on myös poikkeuksellinen periyttäjä. Isänä odotuksia huonommin menestynyt ori on nyt toisessa sukupolvessa ylittänyt kaikki odotukset. Ori jätti kaksi huippupoikaa Viking Kronoksen ja USA:n tilastoja nyt hallitsevan Credit Winnerin. Emänisänä American Winner on monelle suurelle tähdelle; parhaana esimerkkinä paras kaikista – Muscle Hill.

Käytä tarjous hyväksesi!

Kemppitalli Oy on nyt jo 25 vuoden ajan toiminut hevosjalostuksen parhaaksi. Menestyksekäs neljännesvuosisata on suurelta osalta myös asiakkaidemme ansiota. Siksi Kemppitalli antaa kaikille asiakkailleen juhlavuotenaan 25% alennuksen varsamaksuista.

 

 


VARAUSMAKSU:
250 euroa (sis. alv) + ell. kulut
VARSAMAKSU:
2.950 euroa (sis. alv )

- 25% ALENNUS

= 2200 (sis alv)
10 pv ikäisestä varsasta

VARAUKSET:
Sillanpään Oriasema
www.sillanpaanoriasema.com
Saku Mikkola 0400 630 518
Maini Koskimäki 0400 516 566
MYÖS: Kemppitalli Oy
kemppitalli@kemppitalli.fi
www.kemppitalli.fi
Martti Ala-Seppälä 0500 841 484
martti.ala-seppala@kemppitalli.fi

Bookmark and Share
powered by eMedia