HOLIDAY CREDIT

Credit Winner 10,9 - Lady Holiday,
Lindy Lane 10,2

Suku- ja kilpailutiedot (pdf)

Katso videot YouTubesta
Video 1
Video 2

HOLIDAY CREDIT 10,6(3)

Credit Winnerin menestys jatkuu ja jatkuu

Credit Winner oli ensimmäistä kertaa Pohjois-Amerikan oritilaston hallitsija kaudella 2010. Vuonna 2011 ori uusi saavutuksensa voittaen niin kaikkien ikäluokkien tilaston, kuin 3-vuotiaden tilastonkin. Tämä on erinomainen näyttö Credit Winnerin kyvyistä periyttäjänä! Tulosten arvoa lisää se, ettei Credit Winnerin kotitilalla, Blue Chip Farmsilla ole suurta tammakatrasta oriin uran tueksi.

Näyttönsä Credit Winner on antanut omilla periyttäjänkyvyillään. Viime vuosien suurista tähdistä kautta ravimaailman on huomattava osa tullut Credit Winnerin isän American Winnerin poikien tai tyttärien kautta. Viking Kronos on kiistatta Ruotsin menestyksekkäin ravinopeuden periyttäjä; American Winnerin poika sekin! Muscle Hill puolestaan on USA:n arvostetuin ravuri; silläkin on American Winner emänisänä.

Valtavien odotusten American Winner on tehnyt toisessa sukupolvessa sen, mitä odotettiin jo sen omilta jälkeläisiltä – tuottanut maailman raviurheilulle supertähtiä!

Myös Credit Winnerin ensimmäiset pojat ovat aloittaneet siitoksessa. RC Royaltyn ensimmäiset varsat olivat 2-vuotiaita 2011. Kaikkien oriiden rahat/varsa tilastossa Credit Winnerin poika RC Royalty oli ylivoimainen. Taakse jäivät niin uusi tähti Donato Hanover, kuin kiintotähdet Muscles Yankee, Yankee Glide, Kadabra, Andover Hall, Conway Hall, Angus Hall jne!

Kemppitalli onkin ylpeä pystyessään tarjoamaan suomalaisille tammanomistajille yhtä Credit Winnerin menestyksekkäimmistä pojista, Holiday Creditiä.

Holiday Creditin ikäluokasta tuli poikkeuksellisen monta siitosoriitta,mm. Deweycheatumnhowe, Crazed, Make It Happen, Muscle Mass, Winsong Espoir, Napoleon, Clerk Magistrate, Celebrity Secret, Big Apple Deli jne. Myös tämä fakta korostaa Holiday Creditin ikäluokan kovaa tasoa.

Holiday Credit koko uran statistiikka näyttää lukuja: 38 starttia (11–11–5) ja voittosumma 737626 dollaria. Kovia lukuja Suomessa aloittavalle siitosoriille. Itse asiassa kovimpia sitten Express Riden!

Orinäyttelyistä voidaan olla montaa mieltä, mutta kun yksi ori saa uusilla säännöillä aivan ylivoimaisesti kovimmat pisteet (Holiday Credit: 90/100), niin oriin suvun, rakenteen ja kilpailu-uran tulee olla huomattavasti kilpailijoitaan kovemmalla tasolla. Kilpahevosena Holiday Creditillä olikin kaikkea, mitä tulevaisuuden periyttäjältä toivotaan. Hyvä 2-vuotiskausi, korkea voitto- ja sijoitusprosentti, hyvä starttikestävyys, poikkeuksellinen jalkojen kovuus, erinomainen suku niin isän kuin emänkin puolelta jne. Itse asiassa Holiday Credistä on vaikea löytää heikkoa puolta. Toki ori voisi olla kaikessa vieläkin parempi, mutta kaikki osa-alueet ovat vahvoja!

Tasokas kilpahevonen Holiday Credit oli erittäin hyvä kilpahevonen. Kovassa ikäluokassa hallitsijan nimi oli Deweycheatumnhowe. Hambovoittaja hävisi ainoastaan muutamalle hevoselle ja yksi Deweyn voittamaan pystyneistä oli juuri Holiday Credit.


VARAUSMAKSU:
250 euroa (sis.alv) + ell. kulut
VARSAMAKSU:
2.800 euroa (sis. alv )

 - 25% ALENNUS

= 2100  € (sis alv)
10 pv ikäisestä varsasta

VARAUKSET:
Classic Racing, Riihimäki
www.classicracing.fi
Marjo Huvinen 050 3594 960
Kai Kulhoranta 040 5912 278
MYÖS: Kemppitalli Oy
kemppitalli@kemppitalli.fi
www.kemppitalli.fi
Martti Ala-Seppälä 0500 841 484
martti.ala-seppala@kemppitalli.fi

Bookmark and Share
powered by eMedia