VÄLITYSTOIMINTA

Kemppitalli Oy on jo useiden vuosien ajan välittänyt asiakkailleen hevosia. Lähinnä välitettävät hevoset ovat tulleet Pohjois-Amerikasta, mutta myös Ruotsista, Italiasta ja Ranskasta on hankittu hevosia asiakkaidemme laskuun.
Suurimmaksi osaksi hevoset ovat olleet siitokseen ostettuja. Tyytyväisten asiakkaiden lista on edustava. Onhan mukana mm seuraavia: Stig H Johansson, Brättefors, Brodda, Broline, Boko, Laukko, Walnut Hall Ltd, Jean Pierre Dubois ja monet muut.

Kemppitalli Oy auttaa asiakasta löytämään tarpeita vastaavan hevosen luotettavasti ja joustavasti. Autamme lisäksi välitetyn hevosen tuomisessa Suomeen; meillä on tarvittavat suhteet ja osaaminen tuonnin järjestämiseen lähes mistä tahansa raviurheilun suurmaasta pienempiä unohtamatta.

Kemppitalli Oy veloittaa asiakkaaltaan 1.000 Euroa + 5% kauppasummasta/ hevonen.

Kemppitalli Oy hoitaa välitystoimintaa paitsi yksityisissä ostoissa, myös huutokaupoissa. Olemme vuosittain paikalla ainakin Lexingtonin ja Harrisburgin suurhuutokaupissa USA:ssa. Edustajamme ovat paikalla myös lähes jokaisessa pienemmässä huutokaupassa USA:ssa ja Kanadassa. Tarvittaessa ostaminen kauttamme on mahdollista myös Ranskan, Ruotsin ja Italian huutokaupoissa.

Olet aina tervetullut kysymään lisää. Yhteystietomme löydät näiltä sivuilta.

 

Bookmark and Share
powered by eMedia